19 januari 2022

Drones en extra’s kopen

De eerste keer vliegen met je drone is super spannend en nieuw maar na een paar keer vliegen heb je het soms wel gezien en dus zoek je nieuw gebied op. Veel van de drone filmpjes die je online ziet zijn in van die magische gebieden ver van hier vandaan en dus valt het vaak tegen met wat voor beelden je hier in Nederland kan krijgen. Gelukkig zijn er nog veel opties wat je met drones kan doen en voor je drone kan kopen.

Camera’s

Natuurlijk is dit een gegeven maar een nieuwe lens kan erg leuk zijn om mee te spelen. Verder heb je ook camera’s die zich specialiseren op bepaalde type filmen. Probeer bijvoorbeeld een lens of camera die ook s ’nachts kunnen filmen je zult zien dat het landschap er totaal anders uit ziet. Hier zou je zelfs kunnen kijken met een hitte sensor in de camera wat voor dieren en mensen in de omgeving zijn.

Propellers

Door hier een wissel in te maken zal de besturing wel kunnen veranderen, dit kan weer even tijd kosten voordat je dan het vliegen weer onder de knie hebt. Maar met wat krachtigere motoren kun je wat sneller gaan en andere soorten beelden krijgen. Als je vrienden hebt die ook enthousiast zijn over drones kun je zelfs kleine races houden, pas wel op dat je de drones heel houdt dus begin voorzichtig. Zelfs als je denkt dat je het besturen onder de knie hebt misschien en de persoon naast je waartegen racet niet zo ervaren dus probeer eerst wat rondjes uit voordat je voor het echt gaat.

Bron: Top RC