20 januari 2022

Geweldige SEO extensies die je kunt gebruiken

Elke SEO-tool is anders. Sommige hebben betere trefwoordgegevens, andere hebben betere linkgegevens, andere geven betere technische suggesties … met andere woorden, er is geen perfect hulpmiddel. En dat meen ik echt, ook al heb ik Ubersuggest voor je gemaakt. Bovendien kan het betalen voor een handvol SEO-tools duur zijn en niet realistisch. Maar maak je geen zorgen, want vandaag sta ik op het punt je leven een beetje gemakkelijker te maken. Hier zijn 13 gratis Chrome-extensies die u zullen helpen bij uw SEO. Het mooie is dat als je ze allemaal combineert, je alles hebt wat je nodig hebt. Dus hier gaan we met de eerste SEO extensies.

Keyword surfer

Het maakt niet uit of je Ubersuggest, Ahrefs of SEMrush gebruikt … er is één ding dat al deze tools gemeen hebben. U als gebruiker moet naar hen terug blijven gaan om de trefwoordgegevens te krijgen die u nodig hebt. Zou het niet eenvoudiger zijn als u zoekwoordinzichten en enkele backlinkinzichten rechtstreeks in uw Google-browser kunt krijgen? Met Keyword Surfer kunt u inzichten krijgen via de interface van Google. Dus als u iets zoekt, ziet u zowel het wereldwijde zoekvolume als het volume binnen uw regio.

MOZ

Domeinautoriteit is een statistiek die is samengesteld door Moz. Over het algemeen geldt: hoe hoger uw domeinautoriteit, hoe hoger uw rangschikking. Moz heeft een Chrome-extensie gemaakt met de naam Mozbar die u de domeinautoriteit en pagina-autoriteit voor elke pagina op internet vertelt. Deze extensie is handig wanneer u op internet surft en onderzoek doet naar potentiële concurrenten, omdat het u snel laat zien hoe u het doet en terwijl u door hun site bladert, kunt u gemakkelijk hun meest gezaghebbende pagina’s vinden die u moet analyseren.