19 januari 2022

Isolatie bedrijven en Flowbot

Mensen zijn steeds vaker bezig met duurzaam leven. Dit kan op allerlei verschillende manier. Denk aan het eten van duurzaam voedsel, het kiezen voor groene stroom en het kiezen voor de fiets in plaats van de auto. Wat ook een goede manier is het isoleren van je huis. Op deze manier houd je meer warmte in je huis en hoef je de verwarming niet nog hoger te zetten. Dit kan doormiddel van bijvoorbeeld spouwmuur, dakisolatie of bodemisolatie. Er zijn in Nederland zo’n 110 isolatiebedrijven met allemaal hun eigen kenmerken. Al deze isolatiebedrijven beschikken over hun eigen website waar hun manier van werken staat vermeld. Hier kunnen de websitebezoekers vaak ook een offerte aanvragen. Wanneer websitebezoekers er niet uitkomen kan een flowbot een goede uitkomst zijn.  

De voordelen van een flowbot op de website 

Een flowbot is een geautomatiseerde gesprekspartner. Dit houdt in dat een flowbot een bot is die de klant door middel van vragen en opties naar de juiste pagina of antwoord brengt. Als je op zoek bent naar de tijden van een event kan de flowbot je vragen om welk event het gaat en daarna de website link geven. Een flowbot wordt vaak als gebruiksvriendelijker gezien dan een chatbot. Dit omdat de flowbot vragen stelt en niet antwoord op vragen. Kom je er niet met de bot uit? Dat is geen probleem! De bot kan doorverbinden naar een collega of gegevens noteren zodat er op een later moment contact wordt opgenomen. 

Chatkracht helpt je graag.  

Net als een chatbot combineert een flowbot menselijke service met automatisering. Het is makkelijk en efficiënt. In plaats van reageren op open vragen, verwijst de flowbot klanten naar het juiste kanaal of geeft de flowbot de klant zelf informatie door multiple-choice vragen te stellen. Komt de flowbot er niet uit? Dan springt een chatspecialist van Chatkracht gelijk in. Klinkt dit je nou goed in de oren? Neem vrijblijvend eens contact op om te kijken naar de mogelijkheden en wellicht tilt Chatkracht jouw online klantenservice naar een hoger niveau.