28 november 2021

Nadeel aan online shoppen

Online shoppen heel veel mensen doen dat omdat het simpelweg veel makkelijker is en veel minder tijd in beslag neemt. Ook kan je online veel sneller en beter alle prijzen vergelijken en zo kijken waar je het minste geld kwijt bent als je daar besteld. Er zit wel een nadeel aan online shoppen je moet altijd alert zijn en niet zomaar overal je gegevens invullen. Toch gaat het heel vaak fout en bestellen mensen op webshops die helemaal niet bestaan en zijn ze veel geld kwijt en heeft die webshop al je gegevens die je hebt ingevuld.

Gelukkig zijn er veel meer echte webshops dan nepper, Webshopchecker controleer voor jou of de webshop waar jij wilt gaan bestellen echt of nep is en dat binnen tien seconden al. Vaak zien mensen het zelf niet meer of een webshop nou echt of nep is de mensen die nep webshops maken zijn heel slim en lijken precies op een echte.

Bookspot review

Bookspot review is een online webshop waar je alle boeken, spellen voor je gameconsole, muziek, en films kan bestellen online. Bookspot review zegt zelf als je voor 23:00 uur besteld op werkdagen is het de volgende dag nog in huis. Webshopchecker heeft uitgezocht of Bookspot review een betrouwbare webshop is.

Op de webshop van Bookspot review staat een telefoonnummer dat Webshopchecker gebeld heeft om te achterhalen of het nummer actief is. Ze kregen iemand aan de lijn die super aardig was en ze goed te woord kon staan. Ook staat er op hun site dat ze een Facebook en Twitteraccount hebben dat geeft meestal al aan dat het een betrouwbare webshop is.

Is het betrouwbaar?

Webshopchecker kijkt ook of de webshop al meer dan vier jaar actief is, als de webshop al meer dan vier jaar bestaat, is dat een goed teken en vaak bewijst dat al dat het te vertrouwen is. Ook haalt Webshopchecker de webshops die ze controleren dus in dit geval Bookspot review door de database van de politie en kijken of de politie bekend in met de webshop. Als de politie bekend is met die webshop in een negatieve zin dan weten we al genoeg en is het absoluut niet te vertrouwen. Gelukkig is Bookspot review niet bekend bij de politie en staan alle signalen op groen dus Bookspot review is een hele betrouwbare webshop met een snelle leveringstijd en goede producten.